Een oersterk horeca servies met garantie

De lijn ‘Concentric Fine China’ is speciaal ontwikkeld voor uiterst intensief gebruik in de horeca. Dit horeca servies kenmerkt zich dan ook door een licht gewicht en hoge duurzaamheid. Een zekere investering, waarmee u niet alleen jaren vooruit kunt maar ook nog eens fors bespaart op vervangingskosten door breuk. Bij dit oersterke horeca servies geven we een uitzonderlijke lange chipgarantie van zes jaar op de randen van de borden.

Functioneel servies tegen een scherpe prijs

Naast uitstraling is ook de functionaliteit voor een servies in de horeca een belangrijk criterium. Daarom is bij het ontwerp met name rekening gehouden met stapelbaarheid. Dit servies is dus geschikt als servies in de horeca, voor opslag in kleine ruimtes en om te vervoeren in kratten. Functionaliteit is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Daarom is ook veel aandacht besteed aan een eigentijdse uitstraling van het servies.

De gegarandeerde duurzaamheid in combinatie met optimale uitstraling en functionaliteit maakt dit lichte servies uitermate geschikt voor een restaurant, banquet, cateraar en verhuurbedrijf, maar ook voor hotels en conferentiecentra.