Logobedrukking

Borden met vignet? Koffiekop of beker met logo? Wij maken uw bedrijfsservies op maat!

Een meerkleurig logo op uw koffiekop, beker of mok, niets is ons te gek. Het servies van St.James is geschikt om uw logo of vignet op zeer hoge temperatuur in te branden. Dit zorgt voor een lange levensduur en maakt uw bedrijfsservies geschikt voor gebuik in vaatwasser, magnetron en oven.

Prijzen

Door de grote verscheidenheid aan wensen en opties binnen het assortiment, zullen we ieder project individueel moeten bekijken. Graag sturen we u een prijsopgave die aansluit bij uw specifieke wensen. Neemt u contact met ons op en verbaas u van het gemak en prijsstelling.

Minimum bestelling

U kunt een prijsopgave krijgen voor iedere gewenste hoeveelheid. De enige eis die gesteld wordt is dat er per volle dooshoeveelheid besteld wordt.

Artwork

Stuurt u ons digitaal uw logo/ ontwerp in EPS formaat tezamen met de gewenste kleuren in PMS voor iedere gewenste kleur van het logo.

Leveringstermijn

Na definitieve bevestiging vanuit uw zijde zullen de artikelen afgestuurd worden naar de logobedrukker. Doorgaans heeft deze drie weken tijd nodig om artikelen met uw logo te bedrukken.

Monsters

In het geval u een monster wenst te ontvangen worden hier kosten voor in rekening gebracht. Bij het plaatsen van een order worden deze kosten meestal in mindering gebracht.

Neem contact op met ons, of uw St.James distributeur, voor advies of een offerte op maat.